Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

3D tisk


INTRI 3D print


3D Systems Projet x60 3D Printers

3D tisk je ena izmed najsodobnejših tehnologij, ki je v zadnjih letih postala tudi širše zanimiva za uporabo na področjih razvoja in raziskav, konceptnega oblikovanja in predstavitvenih tehnik, arhitekture, urbanizma, konstruiranja, kulturne dediščine ter protetike, medicine in zobozdravstva.

3D tisk omogoča prenos virtualne 3D oblike v fizično obliko. Različne tehnologije 3D tiska omogočajo različne kakovosti in možnosti izdelave prototipov, modelov in maket. Tako lahko izdelamo široko paleto plastičnih prototipov, ki se zelo približajo tehnoloških lastnostim končnega izdelka. Izdelamo lahko barvne modele in makete, ki predstavljajo obliko in barvo (polnobarvni zapis). 3D tiskalniki, ki uporabljajo vosek, lahko izdelajo pramodele, ki jih naknadno uporabimo za zlatarstvo, dental in finomehaniko. Za potrebe gumarske industrije izdelujemo prototipe iz gume, kjer je možno pred izdelavo določiti elastičnost izdelka (Shore). Razvoj novih tehnologij omogoča tudi izdelavo kovinskih in biorazgradljivih izdelkov.

Nekatere tehnologije, ki jih v našem podjetju uporabljamo, imamo instalirane v naših prostorih, ostale pa vključujemo glede na potrebe projektov in na osnovi želja strank in partnerjev.

Poglejte si video posnetek o 3D tiskanju.


Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti