Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

O podjetju INTRI d.o.o.

USTANOVITEV

Podjetje INTRI d.o.o. je bilo ustanovljeno januarja 2013 v Ljubljani. Direktor in lastnik podjetja je Andrej Žužek, ki ima na področju 3D tehnologij bogate dolgoletne izkušnje.

KONCEPT

Podjetje INTRI d.o.o. nudi sodobne tehnologije in inovativne rešitve, ki povečujejo konkurenčnost in skrajšujejo čas razvoja novih izdelkov. V podjetju se zavzemamo za razvoj storitev, ki omogočajo konkretne izboljšave na področju razvoja novih izdelkov, predstavitvenih tehnik, izdelavo 2D in 3D dokumentacije ter strokovno dodelavo prototipov, modelov in maket. S 3D digitalizacijo in ponovljivostjo R&R (razvojnih in raziskovalnih) procesov povečujemo kakovost izdelkov in omogočamo odkrivanje napak že v začetnih fazah razvoja.

VIZIJA

Svojim partnerjem in strankam želimo zagotavljati najvišjo kakovost izdelkov in storitev s področja razvoja in raziskav. S kritičnim pristopom do uporabe okolju prijaznih sodobnih tehnologij želimo uporabnikom nuditi kompetentne in globalno konkurenčne rešitve. S poznavanjem svetovnih trendov na področju 3D in kreativnih tehnologij vam želimo v vsakem trenutku zagotoviti informacije, ki so pomembne za vaš razvoj in konkurenčno prednost.

STORITVE

Storitve, ki jih nudimo, temeljijo na uporabi najsodobnejših 3D tehnologij, pri čemer so najpomembnejše 3D tisk, 3D skeniranje oz. 3D digitalizacija, 3D programska oprema, kot je npr. Rhinoceros in SolidWorks. Predvsem pa naše storitve temeljijo na visoki kompetentnosti ekipe podjetja.

ORODJA

Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše tehnologije 3D tiska, 3D skeniranja, CNC naprave in 3D programsko opremo. To nam zagotavlja nenehen razvoj znanja in zmožnosti ter kompatibilnost z vsemi najrazvitejšimi podjetji in institucijami. V sodelovanju s proizvajalci tehnologije zagotavljamo uporabo globalno najsodobnejših rešitev, ki sicer še niso splošno dostopne.

ZNANJA

Nenehna šolanja, izpopolnjevanja in raziskovanja novih možnosti nam omogočajo kompetentno sodelovanje z našimi strankami in partnerji. Stremljenje k optimalnim rešitvam nam narekuje poznavanje klasičnih in sodobnih veščin, saj lahko samo na podlagi tega izdelamo visokokakovostne produkte (čas - vrednost - kakovost). 

VABILO

Vabimo vas, da naše kompetence preverite na realnih projektih. Pokličite nas, predstavite nam svoje izzive in skupaj bomo poiskali najbolj optimalno rešitev, da vaše ideje spremenimo v resničnost.

Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti