Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

Rhino6

Rhinoceros 6​​  (20. 2. 2018)

Glavna novost

Zelo popularen vmesnik Grasshopper je sedaj serijsko vključen v programsko shemo Rhinoceros napisan za Windows. Grasshopper ne deluje več v beta različici in je tako postal stabilno delovno okolje. Dodelane ter na novo napisane, so tudi nekatere ključne osnovne funkcije, ki tako omogočajo še lažji delovni proces. Predstavljamo naslednje novosti:

GRASSHOPPER

Dolgo obdobje beta različice je zaključena. Grasshopper, eden najlepših programskih jezikov, je sedaj del Rhinoceros programa. Grasshopper ponuja stabilno bazo za odlične druge zunanje komponente, katere segajo od okoljskega analiziranja do robotskih komand.

VIZUALNO PREDSTAVLJANJE

Pri oblikovanju je ključna tudi predstavitev izdelka, ideje, vizualizacije. Dodelano je renderiranje, povečan je izbor materialov, olepšani so osnovni 3D pogledi, kar omogoča že zelo lep rezultat s samim zajemom zaslona.

ZASLON

Hitrejša in stabilnejša slika, GPU občutljivo senčenje ter optimizacija uporabe spomina.

DOKUMENTACIJA

Pri urejanju dokumentacije oz. načrtov je popolnoma spremenjeno anotacijsko okolje, boljša DWG podpora ter dodana RichText podpora.

MAKE 2D

Funkcija Make 2D izdelave grafičnih podob objekta je izboljšana tako, da  omogoča hitrejše, čistejše, boljše rezultate ter ima bolj odprte nastavitve.

DRUGE DODELAVE

V Rhinu 6 je opravljenih nešteto malih hroščev, ki nagajajo pri procesu oblikovanja ter združitev podobnih funkcij v eno. Ker Rhino ni samo program za oblikovanje ampak je razvojna platforma, ki omogoča nešteto dodatnih programov ali tako imenovanih vtičnikov, je tudi to področje posodobljeno. Vsi naročniki Rhinocheros imajo dostop do razvojne platforme Serengeti, kjer skupaj izboljšujejo programsko okolje ter sodelujejo pri WIP (work in progress) projektih. Tudi osnovno na snemanje programa je posplošeno skupaj z upravljanjem različnih licenc. Omogočajo licenco iz oblaka Cloud Zoo.

AKCIJA - 20%

 Do 15.05.2018 ob nadgradnji na Rhino 6 prihranite 20%, cena 395 eur + DDV namesto 495 eur + DDV.Nazaj na seznam novic.

Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti